درباره ما نسخه آزمایشی | یکشنبه، 19 بهمن 1404

کد: 353759 | 06 مرداد 1403 ساعت 12:55

مراقب هک حساب کاربری‌تان در ایتا باشید 

به‌تازگی برخی افراد کلاهبردار با تغییر نام و تصویر، حساب کاربری خودشان را شبیه حساب رسمی ایتا می‌کنند و با هشدار اینکه «با ۲ دستگاه از یک حساب کاربری استفاده می‌کنید...» از شما می‌خواهند کد ۵ رقمی که از ایتا دریافت کردید را اعلام کنید.
مراقب هک حساب کاربری‌تان در ایتا باشید 


در واقع این روشی برای هک حساب کاربری شماست. این کلاهبرداران شمارۀ موبایل شما را می‌دانند و به‌وسیلۀ آن برای دریافت کد ورود به ایتا اقدام می‌کنند اما چون سیم‌کارت شما در اختیار آن‌ها نیست با این روش می‌خواهند کد ورود را از خودتان بگیرند.

اگر شما هم چنین پیامی دریافت کردید بدون دستپاچگی و ارسال اطلاعات، بررسی کنید که حسابی که به شما پیام فرستاده تیک آبی دارد و تایید شده است یا خیر. اگر نداشت مطمئن باشید که پیام از سوی ایتا نیست و کار یک کلاهبردار است.

مراقب این پیام در ایتا باشید،کلاهبرداران اخیرا برای هک حساب کاربری ایتا از یک ترفند خاص استفاده می‌کنند که ضروری است کاربران نسبت به آن مطلع بوده و مراقبت لازم را داشته باشند.

#مراقب_باشیم
#نگاه_نو_پلیس
#آموزش_همگانی
معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس گلستان



عکس خوانده نمی‌شود